Welke Risico’s Dekt de Cyberrisk of Cyberverzekering?

Ransomware

Een computercrimineel legt een deel van uw bedrijfssysteem plat via schadelijke software. Dit cyberrisico wordt pas ongedaan gemaakt als hackers een geldbedrag ontvangen.

Hacking

Een extern persoon of externe organisatie dringt binnen in uw software of server. De hacker kan bestanden downloaden of inzien en hiermee druk uitoefenen op de organisatie.

Phishing E-mail

Jouw organisatie ontvangt een e-mail met schadelijke links. Als een medewerkers via zo’n link bedrijfsinformatie doorgeeft, dan is de informatie in te zien voor de afzender van de e-mail.

Virussen

Een virus is een stukje software dat jouw computer wil beschadigen. Door een verkeerd bestand te downloaden, kan het virus op jouw computer terechtkomen.

Slachtoffer Cybercrime

Haal diep adem.

Loop zorgvuldig de volgende stappen door

Hierop bereiden we organisaties voor.

Legilo.net | Slachtoffer Cybercrime


Cyberinsurance
Cyber risk verzekering
Cyberverzekering

Vraag een gratis offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw cyberverzekeringen

  Overzicht

  Over ons

  Wij zijn: Sebastiaan Zaal Assurantiën

  Wat we doen: Sebastiaan Zaal Assurantiën is een consultancybureau in Insurance management, Cyber risico’s en verzekeringen.

  Eigenaar/Directie: Sebastiaan Zaal

  Onze werkwijze: Wij staan voor een gedegen onderzoek naar de risico’s binnen uw huidige organisatie. Dit is het fundament voor ons advies in verzekeringen en andere maatregelen. 

  “We kunnen niet verzekeren wat we niet weten, we gaan niet verzekeren wat we niet hebben” 

  Risicomanagement is voor ons de kennis, kunde en het financieel meetbaar maken van elk onzeker gevolg van het optreden van een risico. Het toelaten en omgaan met risico’s geeft ruimte binnen uw organisatie

  Cyber risk gaat over het beveiligen van digitale risico’s. Zoals financiële verliezen, uitval/storing van systemen of schade aan het imago van de organisatie, als gevolg van cyberincidenten. 

  Informatiebeveiliging is het voldoen aan wettelijke (en overige) vereisten met betrekking tot de toegang van uw informatie en data.

  Verzekeringen Met het inzetten van effectieve risicomanagement tools, kunnen risico’s op een goede manier geïdentificeerd worden. Een passende verzekering (we hebben toegang tot alle verzekeraars) is onze taak. 

  Risico: “Het zal ons nooit overkomen” gaat niet meer op. Zelfs niet na ons bezoek. Ieder bedrijf of organisatie krijgt onverhoopt met schade of computercriminaliteit te maken.
  Daarom werken we graag samen met u, en uw team aan een effectieve risicogestuurde strategie voor uw risico’s. Zo maken we maken expliciete en gestructureerde stappen in uw cyberveiligheid.

  Populaire zoekopdrachten:

  Contact

  Drakensteynlaan 1, 4371 TG KOUDEKERKE

  Zeeland, Nederland

  www.sebastiaanzaalassurantien.nl

  www.zaalrisicomanagement.nl

  info@zaalassurantien.nl

  085 – 40 11 062

  06 – 305 88 139

  Ontvang ook cybermail Mis niets meer van Sebastiaan Zaal Assurantiën.

  Mis niets meer van Sebastiaan Zaal Assurantiën.

  sebastiaan zaal assurantien