Interim Management

Met jarenlange ervaring in verzekeringen en een actueel CISM diploma ben ik beschikbaar voor interim management opdrachten in de branche van cybersecurity.

Als expert in risicobeheersing en bedreigingsanalyses ben ik gepassioneerd om bedrijven te helpen hun cyberrisico’s te beheersen en te verminderen.

Ondanks mijn beperkte ervaring in leidinggeven en strategische planning, ben ik wel in staat om snel en efficiënt oplossingen aan te bieden voor tijdelijke veranderingsbehoeften binnen uw organisatie.

Ben je op zoek naar een interim manager met een sterk track record in verzekeringen en cybersecurity?

Neem dan contact met mij op om te bespreken hoe ik jouw bedrijf kan ondersteunen.

FReelance acceptant

“Met jarenlange ervaring in verzekeringen en een sterk begrip van acceptatieprocessen ben ik beschikbaar om tijdelijke ondersteuning te bieden op het gebied van verzekeringen.

Als expert in acceptatiecriteria en underwriting procedures ben ik in staat om snel en efficiënt te werken om uw organisatie te ondersteunen tijdens pieken in verzekeringsaanvragen of bij het invullen van tijdelijke vacatures.

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning op het gebied van verzekeringen acceptatie? Neem dan contact met mij op om te bespreken hoe ik jouw bedrijf kan helpen.”

Overzicht

Over ons

Wij zijn: Sebastiaan Zaal Assurantiën

Wat we doen: Sebastiaan Zaal Assurantiën is een consultancybureau in Insurance management, Cyber risico’s en verzekeringen.

Eigenaar/Directie: Sebastiaan Zaal

Onze werkwijze: Wij staan voor een gedegen onderzoek naar de risico’s binnen uw huidige organisatie. Dit is het fundament voor ons advies in verzekeringen en andere maatregelen. 

“We kunnen niet verzekeren wat we niet weten, we gaan niet verzekeren wat we niet hebben” 

Risicomanagement is voor ons de kennis, kunde en het financieel meetbaar maken van elk onzeker gevolg van het optreden van een risico. Het toelaten en omgaan met risico’s geeft ruimte binnen uw organisatie

Cyber risk gaat over het beveiligen van digitale risico’s. Zoals financiële verliezen, uitval/storing van systemen of schade aan het imago van de organisatie, als gevolg van cyberincidenten. 

Informatiebeveiliging is het voldoen aan wettelijke (en overige) vereisten met betrekking tot de toegang van uw informatie en data.

Verzekeringen Met het inzetten van effectieve risicomanagement tools, kunnen risico’s op een goede manier geïdentificeerd worden. Een passende verzekering (we hebben toegang tot alle verzekeraars) is onze taak. 

Risico: “Het zal ons nooit overkomen” gaat niet meer op. Zelfs niet na ons bezoek. Ieder bedrijf of organisatie krijgt onverhoopt met schade of computercriminaliteit te maken.

Daarom werken we graag samen met u, en uw team aan een effectieve risicogestuurde strategie voor uw risico’s. Zo maken we maken expliciete en gestructureerde stappen in uw cyberveiligheid.

Populaire zoekopdrachten:

Contact

Drakensteynlaan 1,

4371 TG KOUDEKERKE

Zeeland, Nederland

www.sebastiaanzaalassurantien.nl

www.zaalrisicomanagement.nl

Info@sebastiaanzaalassurantien.nl

info@zaalrisicomanagement.nl

085 – 40 11 062

06 – 305 88 139