Overzicht

Over ons

Wij zijn: Sebastiaan Zaal Assurantiën

Wat we doen: Sebastiaan Zaal Assurantiën is een consultancybureau in verzekeringen, risicomanagement en cyberrisico’s.

Eigenaar/Directie: Sebastiaan Zaal

Onze werkwijze: Wij staan voor een goed onderzoek naar de bestaande en toekomstige risico’s binnen uw huidige organisatie. Dit is het fundament voor ons advies in verzekeringen en andere maatregelen. 

“We kunnen niet verzekeren wat we niet weten, we gaan niet verzekeren wat we niet hebben” 

Risicomanagement is voor ons de kennis, kunde en het financieel meetbaar maken van elk onzeker gevolg van het optreden van een risico. Het toelaten en omgaan met risico’s geeft ruimte binnen uw organisatie

Cyber Risk gaat over vinden en beveiligen van digitale risico’s. Zoals financiële verliezen, uitval/storing van systemen of schade aan het imago van de organisatie, als gevolg van cyberincidenten. 

Informatiebeveiliging is het voldoen aan wettelijke (en overige) vereisten met betrekking tot de toegang van uw informatie en data.

Verzekeringen Met het inzetten van onze effectieve risicomanagement tools, kunnen risico’s op een goede manier geïdentificeerd worden. Een passende verzekering (we hebben toegang tot alle verzekeraars) is daarnaast onze taak. 

Risico: “Het zal ons nooit overkomen” gaat niet meer op. Zelfs niet na ons bezoek. Ieder bedrijf of organisatie krijgt onverhoopt met schade of computercriminaliteit te maken.

Samenwerking: Daarom werken we graag samen met u, en uw team aan een effectieve risicogestuurde strategie voor uw risico’s. Zo maken we maken expliciete en gestructureerde stappen in uw cyberveiligheid.

Populaire zoekopdrachten:

Contact

Drakensteynlaan 1, 4371 TG KOUDEKERKE

Zeeland, Nederland

www.sebastiaanzaalassurantien.nl

www.zaalrisicomanagement.nl

info@zaalrisicomanagement.nl

085 – 40 11 062

06 – 305 88 139

Ontvang ook cybermail Mis niets meer van Sebastiaan Zaal Assurantiën.

Mis niets meer van Sebastiaan Zaal Assurantiën.

sebastiaan zaal assurantien